Saturday, July 27, 2013

Fake Relay :')

Assalamualaikum :)

setelah sekian lama , lama tak lama laa tak update blog . meh nak update .
cerita ni baru a few minit berlaku :')

ya , aku dapat mesej dari ADIK ANGKAT , AIMI :) dah lama budak ni tak mesej . tegur dalam facebook baru nak mesej :) perangai sungguh budak ni .. tumbok kang  , pikir adik ja :) . dia mesej , kalau nak ajak buat relay , send dulu , nanti adik accept . tersenyum sat laa tengok mesej ni :) . rasa macam ada girl ja :)
sampai sampai ja rumah , lepas makan , mandi apa semua , online . online sat , sempat chat with beberapa orang , and salah sorang ni , EX

lepas aku buat relay , semua dah tau , ada yang comment macam macam , aku balas fake fake fake fake fake fake !!! memang fake lah guys :* mai tang ex ni pula , dia dah update status . so aku jenis cepat terasa , and yes , aku sangat sangat terasa . sampai tak boleh nak chat , tak boleh IM , tak boleh nak call :'( lepas baca status tu terfikir juga , sebab aku ka ni ? :'( and yes , terserlah sebab aku :'(

awak , pernah tak awak terfikir semua ni ?
masa kita couple , nami dah berapa kali minta nak buat relay ? and awak bagi macam macam alasan taknak buat relay . nami iya kan jaa , sebab fikir sayang jaa . its okay nevermind .
lepas kita break , awak boleh je buat relay , eh "FAKE RELAY" , dengan orang lain ?
pernah tak awak fikir apa perasaan nami time tu ? nami rasa tak kot . awak tak rasa apa apa sebab tu awak buat . :')
lepas nami dapat tau awak buat relay , nami redha , nami , "ohh , dah ada relay bagus laa" , nami tekejut then senyum sikit , and lama lama dah okay . takpala kan .
lepas tu , fake sekali lagi :') siap cerita dalam blog lagi semua pasal dia :'D beruntung dia , dah lah smart , handsome plak tu ;')
apa nami buat lepas dapatahu semua ni ? nami layan awak macam biasa kan ? boleh sweet sweet lagi kan ? :')
masa dengan nami dulu , takde pun nak cerita bagai ? :')

jadi , kenapa bila nami ada fake awak layan nami macam ni ? :')
adakah nami memang tak boleh untuk buat relay ? :')

kalau ini yang awak nak , nami tak boleh buat apa , macam yang minta , first kawan ,
and now , tak boleh nak contact dah :')
nami rasa bersyukur sangat dapat kenal awak , EX , even sekejap .

Assalamualaikum :') P/S : remove awak dari Facebook , tak pernah terfikir / terlintas langsung nak buat macam tu :')