Wednesday, July 27, 2011

NEW AGAIN !!

hey yaw . what's up what's up ??? pergh , lama tak online Blogger niyh . jadi ape ntah , aku pun tak tahu ...
ouseyh , apa macam korang , ada baik ka ? kalau ada , bagus3 , kalau tak dak , cari ubat , masok bilek , T . I . D. O !!! hahaha ...
so , hari ni , tak ada ape2 pun nak di cherite kan , sebab arini , buhsan gile !! , dengan ade e-kerjaya kat sekolah . tapi tak ada pape pun untuk aku .. p dewan , jalan2 ja ... ==' ..
dah lame tak on blog , ape jadi kat aku pun , korang tak tau kan , or korang memang taknak amek taw langsung ... hahaha ... wa munya life ha , hahahahaha , HAPPY GO LUCKY ... tidak ada apa2 yang x baek jadi . Alhamdulilah .. pelajaran makin lama , makin bagos . nk buat apa bagos kalau x study ? HAHAHA ...
and lastly , aku harap , sape2 yang tengah bace blog si THINBOY niyh , terutama sekali kat budak2 form 3 , study la hard2 sebab dah nk trial . lagi 70+ ja nk PMR . hangpa tolak cuti , dpat la banyak ni ... hahaha .. k , hope korang enjoy blog baru ni , yang tak seberapa niyh .... hahaha .. okay , wa chau sin dulu .. PEACE YAW !!! ^_^