Monday, August 1, 2011

AH LAN WAH SAH LAN YA RAMADHAN !!!

Assalamualaikum , ladies and gentlemen . HAHAHA , today 1st August 2011 , bersamaan dengan 1 Ramadhan 1432 Hijrah ... niat aku untuk tahun ini , NAK PUASA PENOH !! , terawih , tak pasti . sebab ada hari tertentu aku outing dengan family . hahaha , MISS 'F' suruh pergi terawih , jangan ponteng , aku cuba nak buat ... Insyaallah . SO , harapan aku , agar Ramdhan kali ni , diberkati oleh Allah S.W.T . for u all , berebut-rebut lah pahala di bulan yang mulia ini , terutama sekali budak2 PMR + SPM ... dan jangan lupa MALAM LAILATULQADAR ... so , penoh2 kan lah tarawih korang nohh .. HAHAHA .. ok , sedikit sebanyak dah aku tulis , amal2 kan la ye . assalamualaikum . peace yaw !!! :]