Wednesday, August 10, 2011

TRIAL PMR : BAHASA INGGERIS dan SEJARAH

Assalamualaikum , today exam BI dengan sejarah =='

P sekolah , buat sikit excercise sejarah , tunggu membe2 mai ... bila membe2 dah ramai yang mai , simpan balek buku ... rajin tak rajin tak rajin tak ??? biasa ar , anak siapa , ANAK MERDEKA !!! hahaha , merepek mai dah , biasa la , posa ... hahahaha ..
Pastu kena p dewan .... duduk tempat masing2 , ade masa lama jugak ... buat lah latihan sejarah , BI tak payah buat latihan . PRO DAH !!! hahahaha , bukan nak perasan ke ape ke , benda betoi . aku suka BI sebab , BI senang dapat marks ... aku suka PAPER I , teramat senang . aku harap dapat 'A' . BI PAPER II , quit simple ... ramai dok garu kepala time paper ii ni ... sian aku tengok ... HAHAHA O:) ..
SEJARAH , exam paling aku suka ==' .... weyh , soalan simple2 weyh , tapi apakandaya , aku dah lupe pelajaran form 1 , 2 ... form 3 , sikit2 .. adoyh . terok doh ...
Esok , esok exam Science ... agak senang jugak lah sains, sebab senang dapat marks jugak kat PAPER II .. pepe hal , WISH 4 OUR , PMR CANDIDATES , LUCK UNTIL PMR YEAH ! . ok , chiau . PEACE YAWW !!!! :3