Saturday, October 29, 2011

Birthday Party Sarah

tudia , berhabuk blog aku niyh ?!!! fuh-3 fuh-3 fuh-3 !!! .. sawang labah-labah pun ada ka ? haish !!
eh3 , membebel pulok aku .. ahahah , Assalamualaikum .. lama cek tak dengaq berita hangpa , sihat , hahaha , bagoih3 ... ni nak habaq bagi ... harini , 29-10-2011 , BUBU saya buat Birthday Party at Jusco Seberang Perai .. hahaha ... paty start pukol 3 , aku sampai pukol 4 . hebat x ? biasa ar , hero ... ahahaha ...
aku p dengan alif , BFF , sampai2 Jusco , nampak Kechik , Apit n Akim . aku ajak diorang masok kat foodcourt belah luaq , KELEPAP !!! , aku duduk tepi Nadia Zulkifli ... ahahaha , ingatkan Nad p nan Ema saja , MIMI ada skali . huhuhuhu ... first2 , sembang2 bentar dengan nad , pastu kuaq panggil kawan2 .. pastu masok balek tempat party tu , PUKPUKPUKPUK ! , sarah celek kek kat aku . habes baju putih aku , jadi koko-koko taik ayam . time dok jalan2 tu , mimi sua sapu tangan dia kat aku .. hahahaha , malu tau nak amek .. ahahaha ... :'( .. SARAH2 , tu HADIAH aku untuk hang tau .. :) ... pastu , dok kat luaq arr .. malu kot .. huhuhu . nad ajak p mamam McD .. ahahaha .. aku tinggalkan membe2 aku sebentar .. huhuhu .. malu kot kat McD tadi ... kenapa ?
I tell u what , it's my first time , jejak kaki kat McD , nak order macamana pun aku tak tahu .. ahahaha , nad tanya "JMI , RETI ORDER TAK" ... dengan muka selamba biawak "TAK RETI" ... gelak dua2 orang ... ahahahaha .... ape pun tak boleh ... ahahaha ... pastu , nad ajar aku order ... lepas order , makan ar kan , tunggu bapak lagikk .. sedap ouh ... ! ahahaha , lama xmakan McD , so , PERAK ckit ar .. ahahaha .. Habis mamam , p jalan2 separuh Jusco tue .. ahahaha ... habes jalan2 , BALEKKK !! ahahaha . serious x puas lepak nan Nad , Mimi n Ema ... takpa2 . Nad n Mimi , See Both Of U At Perak taw .. :) .. hahahaha .. k guys ... enjoy with ma blog .. Peace Yaww !! ^_^v