Friday, December 30, 2011

Azam 2012

Assalamualaikum guys . okay , today nak sambung pasal semalam . nak cerite pasal azam 2012 , ingat tak ? :P , korang tak ingat . Bhahahahaha . tinggal beberapa jam je lagi nak meninggal kan 2011 . Sedih right ? sedih ke .... :P .
2011 , dalam tahun ni , banyak pengalaman yang telah aku lalui . Pahit manis semua ada .
dalam 2011 jugak lah aki dapat kenalan yang ramai . Dalam 2011 jugak lah aku dapat KEKASIH . Dlam 2011 jugak lah dapat , dapat , dapat , macam2 aku dapat . hahahahaha <3 . so today , im gonna tell guys , what my azam , check it out :-

1. Bahagia di sisi keluarga terchenta(Happy Family)
3. Harap2 dapat banyak kawan tahun 2012 .
4. Takmau jadi ketua tingkatan . XD
5. NAK GEMUK(Dengan Izin Allah)
6. Nak bagi lulus Sejarah dengan Geografi tahun depan .
7. Nak ranking top 10 setiap exam .
8. Nak PUTIH(Dengan Izin Allah)
9. Nak jadi baik =='
10 . Takmau jadi jahat !

Nah , cukup 10 azam aku . harap2 semua jalan dengan baik . HAHAHA .
ok , aku tau korang suma ada azam right ? share dengan aku dalam Fb ok guys . ok , bye guys . Peace Yawr!
p/s : tonight sambut New Year at RnR Bagan <3 .