Wednesday, January 4, 2012

First Day Story on 2012

Assalamualaikum . HAHAHA , amacam sekolah , okay ? good . Please don't ask me okay ke x , sebab aku straight akan cakap tak ! TAK ! tAk! and TaK!
macam biasa , bangun pagi , mandi , sembahyang .... , habes aktiviti pagi , tunggu van depan umah ...
Pegi sekolah , jumpa kawan2 , memang tak excited pun , sebab dah jumpa masa amek results PMR . hakhakhak ....
Cikgu bagi lah kata2 aluan , SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH , ya3 , yang selanjut dengan nya ...
Tengah cikgu dok umum , cikgu cakap , "TINGKATAN 4 , SILA TUNGGU DI PERHIMPUNAN SELEPAS INI" , hala , ketaq dahi2 lutut2 ni nak tau kelas apa ....
lpas cikgu bagi semua taklimat , dah nyanyi lagu sekolah , form 4 semua tunggu . tatau lah apa perasaan depa :/ . cikgu umum5 , "Mohd Najmi !" aku terdiam sebentar , "KELAS GEO" , Allahuakhbar , sabar je lah , tapi takpe , aku ada bubu aku , Sarah . hahahahaha , riuh lagi kelas kami !
yang x best ni , jadi lagi KETUA TINGKATAN :'( , xpape lah , rezeki kan , nak buat cene , terime je lah seade nye :( ...
so , itu saje lah serba serbi crita aku at skolah on 1st day 2012 , harap akan berjalan dengan lncar pada hari2 akan datang , AMINNNN :)
PEACE YAWR !!!