Thursday, February 23, 2012

Dapat Dah . Alhamdulilah

Alhamdulilah . Segala Puji Bagi Allah S.W.T . DAPAT DAH GITAR YANG KU HEBOH2 KAN DALAM FACEBOOK . ngeehehehe . so , banyak benda nak kena belajaq , banyak benda nak kena buat , banyak KONSERT orang panggil , ups , lambat lagi . JUST A DREAM . ngeeheheheh !

Hari ni banyak gelak aku harini , sebab , dapat dah barang yang ku ingini . Thanks for Amir , yang sanggup jual gitar dia untuk aku . naseb baik lah dok promote2 kat FB , amir comment , dia kata dia ada gitar nak jual . so , den torai loahhh ! ngehehehehe ! >.<

Gitar amir = RM60 . okay dokkk ? kalau tak ok , ada aku kesah , janji ada bunyi GRING2 .. hahaha ! .
amir siap bagi buku , "CARA BERMAIN GITAR" . pergh , sumpah aku faham =,= . hahahahahaha . takpa2 , pelan2 kayuh , sampai jua . wahahahah !

dah la , malas nak tulis panjang2 , nk g main . babai ! <3
Peace yawww !