Monday, April 30, 2012

Rindu Ngat Aih :D

Assalamualaikum , salam sejahtera , kepada a'nda semua' moga' baha'gia' .
amboyh arab aku , teruk nye . hahahaha ! ha , agak lama jugak aku tak mengupdate blog kan ? gila babi punya lama . bukan apa lama x update , aku jadi macam malas lah :') pastu , tak tau nak cerita apa . ha la ni , aku nak cerita . tah lah panjang ke idok , layan je lah nohhh <3

sedaq x sedaq , aku dah sebulan duduk kat KEDAH ni . and conclusionnya , sangat membosankan dalam hidup aku . rumah dah lah takdak LINE , sekolah pun jauh , kawasan perumahan pun tak ramai orang , tak boleh ronda , kedai pun juah , 15 minit dari rumah :'( aku rasa tak bebas langsung duduk sini bak hang ! sumpah aku tak suka . kawan2 kat sini , tak sama dengan kawan2 dekat Banda Tasek Mutiara . aku tak kesah apa dah , aku nak luahkan isi hati aku ni :'( . aku rindu gila babas SMKBTM  :'( . aku tak boleh nak lupa kan macam tu saja . aku ada banyak kenangan pahit manis tawaq kat sana . memang susah nak lupakan . ramai yang cakap kat aku , "ALAH , BARU LAGI , BIASA LAH TU , LAMA2 OK LAH" , frasa ni buat aku rasa sedih , buat aku rasa pilu , buat aku rasa nak nangeh :'( lantak lah korang nak cakap apa , aku tak kesah dah :'(
aktiviti aku dekat rumah ni , 24 jam buat benda yang sama , kalau hari sekolah , balek sekolah , mandi , sembahyang , makan , online , tidur , tengok tv , buat homework , tidur lagi . kalau cuti , benda yang sama jugak :'( serious aku rindu hangpa kat sana ! :'(
aku selalu dok BERANGAN , dapat ja lesen , aku terus nak pergi Bandar Tasek Mutiara , ziarah kawan2 lama aku kat sana . lantak lah dorang jemput aku ka tak jemput aku ka , kesah apa aku . aku nak luangkan masa aku dengan kawan2 aku , aku nak jumpa cikgu2 lama aku , aku nak pergi rumah kawan2 aku . :') hangpa tunggu aku okay ? :* aku nak tanya hangpa nih , HANGPA RINDU AKU TAK ? aku tau mesti ramai yang tak rindu kan ? yang ada pun certain2 orang ja . aku tau dah semua tu . tak terasa pun :') . aku nak korang tau ja  , aku rindu hangpa , tak kira lelaki ka perempuan ka . aku rindu hangpa walaupun tak terasa diri ini dirindui . PTUIHHH ! :P . hehehehe .

okay . that's all for today , sebab aku blank nih , taktau nak cerita apa dah , aku kena catat dalam buku nota dulu , baru aku boleh update . lau tak , blur lah . hehehehehe . okay . see u soon guys <3 . LEBBIU MR and MRS BLOGGIE <3 . jaga diri . Assalamualaikum <3
Peace Yawr ! <3