Saturday, May 12, 2012

E.X.A.M Pertengahan Taun ^_^

Assalamualaikum :)

habis dah study . sebab esok dah nak exam . haaa , dok kedah ni , nak jugak tengok soalan depa macam mana , sama ka dak dengan penang . susah ke senang ke ? XD . kita tunggu je lah . kelas aku tak lah banyak sangat subjek . semua ada , elektif cuma , sains pertanian dengan PD ja . aku kena follow banyak , baca banyak , latihan banyak untuk SP n PD :'( tsk tsk tsk ! sedih :'( .
tapi takpa , aku try sehabes mungkin :) #betul ke ayat aku nih =='

okay lah okay lah . takmau merepek apa dah , ^_^ wish me luck babyh ^_- . Lebbiu . Kbye .
Assalamualaikum again ;)
Peace Yawr ^_^