Wednesday, May 23, 2012

Its Over ! XD

Assalamualaikum :)

No payper no payper no payper ! XD
hehehehehe ! yay ! exam pertengahan taun dah habes dah . ngeee . apa yang dok tunggu lani , results ==' . seram meyh . :/ . eerr . nevermind lah pasal tu ;)
so , nak cuti dah kan ? kowang2 pegi mana ? haaa , ouhhhh . best3 . aku ? aku , aku , aku urm , taktau lagi lah . XD . tengok lah macam mana . kalau pegi holiday , aku share kat sini . tapi kena rajen singgah lah makan dia :) ye .

hehehehe . exam habes dah , lani nak focus tang GITAR . hehehehehe . act masa exam pun aku dok main gak gitar , greennggg3 , sampai lupa study XD . Astaghfirullahalazim O:) . ngeee . dah biasa  lah tu kan . standard , yes . :D .. aku dok practice lagu  ni satu . actually dah boleh main , dah pandai petik , tapi tang nak strumming tu ja , rasa lain macam , so , kena practice lagi lah kan ? :D
and aku suka buka yang ni dua . yang ni senang ja , ada 4 chord , tapi macam2 lagu boleh main . simple as what you want <3 . :D . kalau kita berpeluang hang out , aku nyanyi kat hangpa ya ? Insyaallah kalau ada rezeki dan Izin Daripada Allah S.W.T :)

ok lah , that's all for today . nak pergi main gitar dulu . kchauu . take care , bye2 . Peace Yawr ! ^_^V