Wednesday, June 27, 2012

Edit Video :)

assalamualaikum

actually , benda ni dah pikir lama nak buat , then terpikir takdak tempat nak edit video , then abah ada pegi format lain lappy , then ada , Windows Movie Maker . aku jalankan project aku diatas :')

that's why aku kumpul semua gambar , cari lagu jiwang2 , untuk aku buat video bila dah pindah . and now aku dah pindah , dan dah siap projek aku ini seperti di atas :') video tak grand pun , aku just bubuh lirik lagu and gambar2 je . sebab , lagu ni bermakna bagi aku plus dengan gambar2 in memories :'( sapa betul2 paham dengan lirik lagu ni , dia paham lah apa makna nya :')

so overall , aku berpuas hati , sebab dapat buat satu video bermakna dalam hidup , korang comment lah pape pun , akan ku jadikan ingatan . sebab bak kata pepatah , belajar dari kesilapan . aku budak baru belajar , kalau salah , tolong ajarkan :') thanks bagi siapa2 dah tengok :) that's all nak cerita for today :) nanti aku buat video lagi , meh lah singgah neh , NGEEEE :D tak salah nak promote kan :') kbyee . peace yawr ! <3