Wednesday, June 20, 2012

I Am The Jozanners :D

assalamualaikum :')

korang mesti ter tanya -tanya kan , kenapa aku suka sangat post pasal jozan dalam FB ? ngeee . meh2 baca ni :)

jyeahhhh ! puas tengok video ni , mang tak kering gusi aa kan tengok , mesti mau dok basah ja O.o apakah ? hehehe , i am the jozanners . since aku form 2 lagi minat jozan . dengan lawak dorang , cara dorang mengacara kan cerita , konsert , or whatever , mang terbaekkk . orang k-pop cakap apa , daebakkk ae ? tah la :D i was thinking , can I be like them , one day ? O.o . that's why , i like to dreaming2 :D hehe .

aku suka cara dorang . aku suka cara dress up zizan . aku suka cara lawak johan . :) . tu yang membuatkan aku fantatik giler dekat dorang . sapa tak kenal jozan kan , mang lah deni . tangan2 kang bak kata ropie super spontan tu :D . setiap kali bila aku tengok Raja Lawak ka , Maharaja Lawak ka , Super Spontan ka , or dekat mana2 cerita yang ada abang2 aku nih , aku selalu berangan aku jadi zizan , dan johan tu member aku , Emy ( Muhammad Zulhelmi Rosli ) :'D . #disini anda akan cakap saya perasan# nevermind , tak kesah :p

kenapa aku berangan macam tu . :) , aku dengan helmi kawan dari darjah 4 . sekolah sekali , rehat sekali , lawak sekali , tukar baju time pj sekali , gila2 sekali , gurau2 sekali , pendek cakap semua aku buat mesti kena ada dia :) we likes to joke around :D . takdak dia , aku takleh buat lawak dalam sehari . keberangangan aku ini start bila aku terpikir , yang aku dengan emy sangat rapat macam JOZAN , and masa form 2 , aku sembang2 dengan emy , "weh , kita jadi macam jozan nak tak" aku cakap , emy balas " jadi apa ? " aku jawab , " kita jadi JOZAN JUNIOR " .. emy setuju :D start dari situ , bila ada mana2 muka jozan , mang aku berangan :D

antara cerita2 yang jozan ada , raja lawak of course , Lawak Ke Derr tak penah miss , Super Spontan wajib , Nak Balek Raya gilosss , Maharaja Lawak , Jozan Show , Drogba dan Rooney , Acaner tu Johan n Zizan Show :) ada cerita2 ni , aku wajib imagine aku dengan emy :) . okayyy , nak cerita ni je pun , so , dah tau lah kan , kenapa aku gila sangat kat Jozan ni :) ? bukan apa , friendship dorang tu , gila kuat kot . HOPE I WILL BE LIKE THAT , SOON :) kbyee . peace yawr ! :D
Once Jozan ,
Jozan Forever :D

untuk Muhammad Zulhelmi Bin Rosli . kot tengah baca sekarang . kawan aku since darjah 4 , start dari Sekolah Kebangsaan Bandar Tasek Mutiara hingga Smk Bandar Tasek Mutiara , kelas 4 LK ( Lukisan Kejuruteraan ) , ingat , walaupun aku dah pindah kedah , aku tak lupa kat hang . aku memang suka buat teruk . hang tau aku kan , aku tak kesah pa dah . aku minta sangat , hang tak lupa aku . aminnn . :) . Jozan Forever <3

Mohammad Najmi Abdul Khalid :- Zizan Junior
Muhammad Zulhelmi Rosli :- Johan Junior