Saturday, June 16, 2012

why i feel that i so unlucky one ? :'(

assalamualaikum ..

weh , kenapa aku rasa aku sangat2 unlucky ? kenapa aku rasa orang banyak nak berjauhan dengan aku ? kenapa aku rasa langsung tak dihargai ? kenapa aku rasa ramai orang tak perlukan aku dah ? :'(

aku rasa sangat2 unlucky bila semua benda aku buat , mesti tak kena , mesti kena judge , mesti , ada ja lah yang tak kena dimata-mata hamba Allah sekalian ni :'( aku rasa sangat2 unlucky bila i've lost someone that i love , that i caring , that i did everything :'( dulu aku ada semua orang , baik family , kawan2 , kenalan rapat , gf , adik angkat , kakak angkat :'( and now , where are there , why must all of you guys , stay away from me ? :'( what did I wrong , where is my fault ? :'( kalau aku ada buat salah silap , tell me first , at least i know where is my wrong :'( don't just leave me like a rubbish ! and now , bila dah takdak siapa2 , aku rasa , really2 feel disappearance , really2 feel that I am the unlucky one :'(

i feel strange and puzzled , why I think many people want to be away from me ? :'( dulu aku boleh nak berlawak-lawak dengan kawan2 , tak kira laki ke pompuan ke , dalam fb ke , twitter ke , text ke , face to face ke , tapi kenapa , aku rasa , ramai yang nak jauhkan diri dari aku ? :'( muka aku HODOH ka ? ada ka macam muka SHREK ? lawak aku dah tak laku ka ? muka aku macam HANTU ka ? :'( kenapa weh , dulu boleh ja text macam biasa , call bagai , gelak2 semua , tapi , mentang dah ada bf/gf lain , dapat kawan lain , dapat kenalan baru , aku korang abaikan , macam sawang labah2 yang banyak pastu tunggal untuk buang ja ! :'( weh , FYI , aku ni cepat sangat touching , aku cepat terasa , AKU MANJA , AKU ANAK MAK ! I ADMIT IT :'( tak reti nak jaga hati orang lain eh ??? :'(

begitu susah untuk buatkan seseorang tu appreciate apa yang kita buat . tak kira dalam laman2 sosial , text , call , awat yang hangpa susah sangat teramat nak hargai . weh , yang tau hangpa hargai ke tak hargai , antara aku hang , dengan Tuhan ja . orang tak tau weh , awat susah sangat nak rasa diri tu dihargai ? :'( kalau dah aku dengan hang rapat , kenal , ngam sangat2 , aku memang suka cerita dalam FB ka , BLOG ka , tu memang hobi aku :'( aku takdak masalah dengan member2 laki , diorang tak kesah , and dorang mesti rasa yang diorang dihargai , diingati . tapi member2 girls aku lain lah .. kenapa nak simpan gambar dalam phone ka , album2 fb ka takboleh ??? :'( kenapa mesti suruh aku padam ? kalau ye pun kita takdak apa2 , awat , haram ka untuk simpan ? :'( ada yang suruh aku padam gambar2 tu , sebab semata-mata takmau orang pikir lain lah , takut BF marah lah . sampai mana sangat lah ke-couple-an korang tu ?! :'( lain lah kalau dah KAHWIN kan , memang tak lah aku nak simpan :'( ni setakat dapat couple baru , kawan korang lupa :'( and aku terima kasih kat siapa2 yang tak bagi aku padam gambaq2 hangpa tu . ada lah ciri2 yang terasa korang tu dihargai :'( and korang kena ingat , aku ada hati , ada perasaan :'(

bila dah ada kenalan baru , dalam erti kata lain kawan baru , ada BF , ada orang baru lebih baik dari aku ni , memang kita ni tak diperlukan langsung lah kan ? sebab dia perfect , dia sempurna , dia jauh lebih baik dari kita , kita ni apa lah yang ada kan ? that's why lah , aku ada ka , aku takdak , sama ja :'( weh , bila diorang dah tadak ka , BREAK ka , kawan makan kawan ka , MUKA ni jugak jadi pusat kaunseling hangpa tau tak ? :'( tak rasa benda ni gila ka hah ?! :'( terasa tak benda ni menyusahkan aku ?! terasa tak ? :'( bagi sesiapa yang mempunyai hati , memang akan terasa , bagi yang ada hati tapi tak reti guna , Wallahualam :'(

sekali lagi aku cakap , AKU CEPAT SENTAP , AKU VERY THE TOUCHING PERSON , AKU ANAK MAK :'( aku pantang kalau benda2 ni jadi kat aku , tapi aku sabar je , korang tau tak ? korang takkan tau pun sebab korang sibuk dengan hidup korang , and aku ni macam tunggoi , kan :'( hanya Allah S.W.T je tau , apa perasaan bila benda2 macam ni , jadi kat korang :'( i know , that is one of you , penah jadi benda2 macam ni kan ? tau sangat lah , sebab kita manusia kan . :'( . aku tulis ni pun , dah keluaq air mata , sebab , sedih sangat lah weh , bila terasa diri tak dihargai ni . sentap sangat :'( ! bak kata Afdlin Shauki , Sentap Hati Mak Nak :'( mood nak belawak pun tadak . harini saja , start pukol 2 until now , aku diam . aku fake laugh kat mak abah , kat adik2 , buat lawak bodoh ja kat budak2 ni :'( dorang ja paham aku . mak ja paham aku . tak berani nak sembang kat abah , abah kureng sporting sikit :'( so , this is again ,
expression of the heart of a boy mad professors flaky , hope you guys enjoy it , and , dapat faham apa yang aku tulis panjang lebar ni :'( that's all . take care , bye , once again , assalamualaikum :'( peace yawr

please appreciate someone ,
because someone make you proud