Wednesday, July 11, 2012

Hari Kokurikulum :)

assalamualaikum :) (ini bukan fake smile , ni real)

yaa , harini aku happy sebab ada HARI KOKURIKULUM dekat sekolah . memandang kan aku orang baru disini , so aku boleh jadikan harini kira hari yang paling best lah :) meh nak stoly dari mula :)

jeng jeng jeng ! :D

bangun tiduq , mandi , solat , breakfast , makan Scoutt's Emulsion Perisa Ikan Kod WERKKK ==' , naik kereta , gi sekolah , kena sabaq dalam kereta sebab JAM and manyak lampu isyawat ==' , sampai sekolah , lepak kejap :) haaa , ni baru Muqadimah :D hahaha . okay , lepas jumpa member , kami jalan2 bentar dekat kawasan sekolah , nak tengok gerai2 jualan apa yang best :) then , cikgu suruh koyakkan kepala kupon untuk CABUTAN BERTUAH :) jyeah ! hahaha , dah PRAKKK koyakkan semua , letak dalam kotak :) ngee . pastu , bosan sangat , pasal hari tengah hujan pagi tadi , gerai plak baru nak bukak , so aku and Paan , pegi tengok wayang . cerita , Aku Ada , Kau Ada ? ada3 ? :D hehehe , cerita ni nak tengok lama dah , last2 dapat gak tengok :D # kalau ada Mael Lambung kan best :D

bayaq lah kupon 2 hinggit :D , dah . duduk dalam bilik ICT tu sampai nak beku , dari pukul 9 sampai pukul 11 , gilak kao ! punya lah sejuk , wayang pun tak sesejuk macam ni , tapi takpa , still enjoy watching it <3 . dah habes movies , kuaq pi tengok kawad bentar dekat perhimpunan . keluaq dari bilik ICT , Apit cakap "WEH HANG PI MANA , NAMA HANG NAIK , CABUTAN BERTUAH" , alamak ! nyesal duduk dalam ni lama2 :'( , then , takpalah . masa tengah dok khushuk tengok kawad tu , cikgu buat announcement , cikgu cakap , sambil derma sambil menang . haa , betul ka ayat aku ni . takpa3 , harap korang paham lah noh O.o :D ... pastu , aku sumbang lah sikit , erm , Kupon RM1 .. okay aa tu , cikgu pun suruh sumbang banyak tu ja :D lepas tulis nama , kelas apa semua , PUP , letak dalam kotak , tunggu untuk hadiah ja siapa yang sumbang tu ... :)

pastu , perut sudah berkeroncong untuk ana daaaa , hehehe , apa lagi , gerai2 dah mula juai , perut dok memulaih , pegi cari some food :) banyak sangat makanan , sampai taktau nak beli apa , last2 , beli BURGER AYAM sajaa , air tak beli , DAH PREPARE DARI RUMAH <3 hahaha ! :D , lepas makan tu , jalan2 jalan2 and jalan2 keliling sekolah , Harith bawa DSLR dia , aku suoh bawa :) so , masa dok jalan ramai2 tu , ramai nak try snap2 gambaq , aku takpa , aku biarkan diorang main dulu , pastu baru aku :) , setelah beberapa gambaq dah snap dekat dewan , geng2 kawad tadi berasa lapar dan terus berpecah , ALAMAKKK , leceh betul . ingat boleh stay sampai balek :'/ . tapi takpa , aku ikut Apit , Wan , dengan HArith ja :') . depa plan nak pi KARAOKE , ok , no hal ... kami pi lah dekat tempat karaoke tu , bayaq kupon rm1 , masuk ... pastu , TAK NYANYI PUN , tengok orang nyanyi ja , sebab apa tau ... ramai owang aaa , senior ada , junior ada , uih , segan ngat aih :'D .. cukop lah sekadar melihat :') kan3 ? ('',) . tambah aku plak orang baru :/ takmau3 ..

pastu , mai lagi kali kedua , Dayah plak , "weh najmi , nama hang depa panggil nuh , dah dua kali nama hang kena panggil" , aku dah tak tahan dah :D , kali ni berpecah lah semua , semua bawa haluan masing2 :) aku tak puas hati , aku pi jumpa cikgu , nak tuntut hadiah , tapi tak bran lah weh , kot2 hadiah tu dah pas kat orang lain , tak ke aku DI BOO NYE :'D ... so , untuk puaskan hati aku , aku beli lagi kupon baru :) tulis nama , kelas , letak dalam kotak cabutan bertuah tu lagi :') and now , aku kesorangan .. masa jalan2 , banyak tengok orang2 dok jalan2 dengan kawan2 , jalan dengan boyfie , girlfie , ada yang dating , snap2 gambaq ... :) okay gak sini walaupun sekolah luaq bandaq :) kagum sat <3 tengah dok kesorangan , aku duduk depan pejabat , perhati semua benda :') , and then , Intan , Amira dengan Zura lalu depan aku , "sorang ja" mira cakap , aku mengangguk malu :P WERKKKK !

depa ajak aku join depa . takmau hipokrit , aku ikut ja . TAPI BUKAN DATING TAU , KESEMUA DEPA DAH ADA BALAK/BF . duduk sat dekat library tu , then borak2 kosong2 ja :) aku ada banyak gi kupon , aku taktau nak beli apa , derma kat dorang sikit , sebab tengok macam lapaq dan memerlukan kupon sahaja :D hahaha , aku bagi lah :) duduk tak lama pun , dalam 20-30 minit macam tu kot , then , dorang balek . dorang balek , aku pun balek lah , cangak pa gi dekat library tu ==' . dah balek , haa , balek lah . buat pa gi :D

so ini lah cerita dari pagi sampai pukol 2.00 . i've quiet enjoy sambut hari kokurikulum dekat sini :) sayang aku tak masuk apa2 . kalau masuk mesti lagi best , tambah plak ada rumah hantu tadi annn , kalau jadi hantu kan , TAK BEST :D hahahahaha ! walaupun kaki lengoh , aku seronok join hari kokurikulum ni :') harap taun depan boleh join lagi , selagi hayat dikandung badan :) okay , nak bum2 dulu ..... letih , fenat :) bye2 . Peace Yawr <3