Monday, September 3, 2012

luahan hati budak gila sewel III :'(


Pupu The Cats ( My Pets ) 


okayy , sumpah aku tengah menangis sekarang :'( sebab , MAK SURUH AKU BUANG KUCING DI ATAS NI dekat pasar :'( sebab suruh buang , pupu suka "buang air besar" dekat depan rumah orang :'( tu memang tabiat paling buruk kan , tapi kita boleh ajar dia takyah "buang air" kat rumah orang kan :'(

kes ni baru ja jadi , petang tadi . aku tengah seronok main lappy + dengar lagu , then aku boring , kakak suruh aku pegi top-up , aku keluar pegi kedai , masa tengah dok start motor , nampak jiran dok buat "sidang media" (sembang2) depan rumah depa laa , so aku malaih nak campur tangan , hal dewasa , mampoih p kat hang . aku straight ke kedai .

balek ja rumah , tengok dalam rumah plak ada "sidang media" kat dapur , dengaq mak , kak , adik2 sembang pasal pupu ni lah , so takpa , aku amek duit , pi kedai balek , top-up untuk phone aku plak . balek rumah plak , tengok mak sebak , i donno why , then mak cakap kat aku "abang , p letak pupu dekat pasar laa , orang dah complain pasai pupu , nanti gadoh plak" , aku " *tergamam* , pasaipa ?!" , mak "ada orang complain dah pasai pupu ni" , aku plak , "sapa ja complain ?" ,  mak cakap " rumah hat besaq tepi sekali tu" , aku tak puas hati "laa awat nya , biaq p laa ! awat dia ingat rumah besaq , pupu takleh berak kat situ ?" mak cakap , "dak laaa , nanti gado plak , satgi pi kedai beli tom yam , bawa pupu letak dia kat pasar terus"  , in addition , aku tau , jiran2 tadi ni dok sembang pasal pupu ! :'(

sadis gila dengaq orang dok complain2 bagai nih , masa stay BTM dulu , sorang pun takdak complain , orang lagi suka kat pupu ni :'( hati batu sungguh ! :'(  aku nanges bukan apa , siapa tak sedih kan , bela pupu ni sejak dia tak reti jalan sampai lah dia dah kenai rumah + tuan dia sendiri :'(  kalau nak buang pupu ni takpa , tapi jangan suruh aku :'( aku jaga hati kucing walaupun kita tak paham depa macam mana :'( penah sekali dua aku sembang2 dengan pupu nih , lepas ni nak harap kat sapa ?! :'( , so what , hangpa nak kata aku buat teruk , just say it ! aku tarak kesah pa dah :'( blog aku suka hati aku ! :'( , aku penah menangis sebab awek , aku penah menangis sebab pindah rumah + tinggal kawan2 , and aku tak pernah2 buat , menangis sebab haiwan peliharaan aku KENA BUANG DARI RUMAH :'( ! nak singgah tengok dia sekali sekala pun takleh sebab jauh dari rumah , kalau kat BTM dulu dekat ja . :'( tapi pupu nih bukan kucing kutip , dia ada mak + adik sorang gi :'( mana depa pi taktau , yang tinggal pupu ni sorang ja , now pupu pun dah tadak :'( sabar je lahhh :'( ingat boleh lah sambut bufday abang dengan pupu sekali , tengok pupu pegi tinggal kami sekeluarga :'( Astaghfirullahalazim :'(

hope pupu selamat dekat "pasar" sana dengan kawan2 baru :'(
skema ja kan aku nih ! AAK ! chiauuu ! :'(