Saturday, September 1, 2012

September ♥

oyy haiii :) sungguh lama aku tinggal blog nih . wahahah , maklum lah , takdak cerita yang best pun . kalau ada pun , malas nak cerita , sebab , ada ka orang nak dengar luahan perasaan hati aku yang gila sewel nih ??? ada3 ?! hurm =='

today was 1st September 2012 , and my friend birthday today , his name is Amir Sharifuddin Bin Hashim . kenal dia since darjah 4 , darjah 4 jugak kami kawan until now , never fight to each other , never misunderstanding ;) amir now tengah busy sebab dekat rumah dia sekarang ada OPENHOUSE dan aku tak dapat pergi sebab ada kat kampung + ayah aku ada meeting apa tah =='  lagi birthday kawan2 unutk bulan ni , Alif Anuar , Nadia Joeyson , Fatin Najwa , kakak aku sendiri punya birthday and ramai lah lagi ;) tak larat nak mention ;)

yawww , birthday kawan birthday kawan jugak , SEPTEMBER ALSO A MONTH WHERE I BORN ;) hahaha , birthday aku bulan ni , that is 5th September 2012 ( RABU ) :) yesss ! apakah yang akan aku lalui pada haritu , adakah aku balik sekolah dengan bermake-up kan tepung + telur ? adakah aku balik sekolah macam biasa ? O.o pampapammmmmm . hahaha ! tak buat semua tu pun aku tak kesah , janji , TAU DATE OF BIRTH aku cukop ! ^_^

i've quite jealous tengok dalam Facebook , jealous apa ? yelah , tengok ada yang sambut birthday with kawan2 diorang :/ suap kek bagai . hurmmmm , apalah nasib ku ini Ya Robbi ? =/ . tapi ta kesah laa , yang PALING , TERAMAT , TERSANGAT dan macam2 TER lagi , AKU NAK AMEK LESEN , LESEN , LESEN ! XD . yeahahahaha ! :D actually kan , i got some story to you all ;) AKU TENGAH ADA SAMAN YANG BELUM LANGSAI ;) ada dua saman yang belum dibayar , so , bolehkah aku ambil lesen ? O.o pampapammmmmmm  . Wallahualam lah , kita merancang , biar Dia yang tentukan :3

so , sampai sini jelah dulu cerita for today , takmau cerita panjang2 , nanti hangpa/korang/you all cakap aku suka buat teruk :3 , thanks cause visiting my crazy little flaky professors blog nih :) hope you all enjoy and keep stalking okay , i swear to God never and ever gonna mad to you ;)
peace yaw :)

P/S : nantikan cerita ku pada hari jadi ku nanti  ♥