Tuesday, July 23, 2013

Lelaki Yang Ingin Engkau Cinta


sudah masuk hari ke-4 aku SINGLE and ALONE. :'( eh , bukan baru baru ni ada girlfriend ke? mana dia menghilang? break dah ke? YES IT IS! dah break. :'(

14-7-2013 sampai 19-7-2013 , 5 hari ni , sempat and dapat lah aku merasa balik hidup orang dalam bercinta. Feeling so good. Pagi petang siang malam asyik ingatkan dia ja :') sampai nak gurau gurau manja dengan kawan perempuan sekelas pun tak berani. sebab takmau curang punya pasal :') MACAM VONGOK! :') 

hurm :') aku berharap sangat dia dah berjaya buka pintu hati aku ni pada mulanya. Ya , pada mulanya memang berjaya, tapi pada malam tu, dah tutup balik :') guard dalam hati aku dia marah, dia kena tutup. dia takmau bagi siapa siapa bukak dah. :'D dia betul betul angin :'D maybe guard ni pesan , "WAHAI TUAN , TUAN BELUM BERSEDIA UNTUK BERCINTAN-CINTUN LAGI TUAN, BIARLAH SAYA TUTUP DULU PINTU NI, YE TUAN?" :'D maka tertutuplah balik pintu hati ni :') jeng jeng jeng ~ poyo je kan? biar lah nak poyo, takdak orang kesah ;') jyeah ! 

so, sebagai penutup cerita pada harini,
kepada AWAK (Dira) yang sedang baca blog Thinboy Blogger sekarang ni, 
nami harap Dira dalam keadaan sihat Walafiat. Be happy with anybody around you. :') 
belajar rajin rajin, belajar tinggi tinggi, kita akan jadi KAWAN, sampai bila bila , ya Dira? :')

okay, :')
itu sahaja cherita untuk hari ini , nanti ada cerita lagi , aku share dengan hangpa lagi ye. Assalamualaikum, bye bye :)

In Memories :')
tengah main gitar, Lagu Hafiz-Hanya Ingin Kau Cinta :') #LaguFavorite